Založ si blog

zruš si ma. .

Nenávidím Ťa !

 

Tvoj smutný pohľad na tento svet, nenávidím, že nemáš vôbec chuť to ani troška zmeniť a spraviť ho len na jeden deň prijateľnejším. Nenávidím, že nevieš kedy máš dosť a snažíš sa vyťažiť z toho potupného čo najviac.

Nenávidím, Tvoj zmysel pre gradáciu deja, nenávidím, že ani na vrchole nešťastia nemáš ešte dosť.

Nenávidím, že dovolíš aby človek, ktorý už  nemôže nižšie na dno klesnúť ešte musí vedieť odpustiť.

Nenávidím, Tvoj zmysel pre iróniu, keď tej zničenej, Tvojej podotýkam ako to nazývaš dietke ,ešte na Tvoju radosť následne po odpustku „poskáču „so všetkou parádou po hlave.

Nenávidím, že potom ešte stále vyžaduješ od dietky pokoru!?!

Nenávidím, že si vôbec naučil to dieťa v detstve ľúbiť neobmedzene,nezmyselne, neskutočne……hlavne keď vieš, že v dospelosti mu tento cit bude len podrážať kolená.

Nenávidím, že potom s výsmechom a s  očkávaním dobrej zábavy -Tebe tak typickou črtou- jej nasadíš ružové okuliare, ale samozrejme len na krátky čas, aby si potom z pohodlia Tvojho kresla mohol sledovať ako jej postupne tie okuliare strácaju svoju farbu.

Nenávidím potom to Tvoje tragikomické posolstvo lásky, keď dietka precitne z prvotného poblúznenia a keď si konečne uvedomí,že nikto nie je zaľúbený…a možno, a to väčšinou ani zaľúbenie tam vôbec žiadne nebolo,to bolo celé len o ľudskom chtíči…

Pýtam sa Ťa teda prečo?….Prečo tvoríš nezmyslené páry, ktoré nemajú ani za mak spoločného, prečo dovolíš aby si našli v tak veľkom vesmíre vôbec k sebe cestu? A keď už dovolíš toto, prečo vôbec do toho pletieš city?…Prečo proste to neukončíš nejak prakticky, s rozumom a bez vyhliadky do budúcna? Prečo stále očakávaš patetické americké scenáre?

Až tak veľmi sa nudíš, až tak potrebuješ rozptýlenie?

Skús napríklad lúštiť hlavolamy….aspoň vtedy , keď si spomenieš, že existujem. Budem Ti totiž veľmi povďačná!

A vieš čo?…Ja som asi jediná, ktorá Ťa v tomto malom pre Teba mikrosvete neznesie vo svojej blízkosti…bola by som rada, keby si ma zo svojho scenára nejak vynechal, aspoň na určité obdobie…nechaj ma už konečne žiť šťastne, v mojom prípade bez lásky….lebo všetci v mojom okolí sa majú bez nej tak úžastne a spokojne…

Ďakujem!…a ak potrebuješ, hodím Ti tento môj výlev aj do nemčiny…

 

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1789x
Priemerná čítanosť článkov: 1789x

Autor blogu

Kategórie

Archív